Welkom bij Hybrid Audio Technologies Nederland en België.

Prijslijst januari 2020

Het van origine Amerikaanse luidsprekermerk is opgericht in 2005 door onder andere Scott Buwalda, oud wereldkampioen IASCA. Dat is dé wedstrijdorganisatie in de V.S. voor car audio competities. Het doel was om geluid in de auto naar een veel hoger niveau te brengen.

De eerste luidsprekers die op de markt kwamen waren de 3" mid Legatia L3 en de nog steeds leverbare 4" midwoofer Legatia L4. Al snel daarna volgde de Legatia L6 en de Clarus composets. Vanwege het grote verkoopsucces van de Legatia  en Clarus series en de vraag naar subwoofers en budget vriendelijke series, hebben de ontwikkelaars niet stilgezeten. De Unity, Imagine en Mirus series zijn toegevoegd zodat voor elk budget er een passende set kan worden aangeboden. 

Daarnaast is de Legatia serie verder ontwikkeld met een Special Edition (SE) serie tot gevolg. De Special Editions zijn luidsprekers van een compromisloos ontwerp met als doel een referentie neer te zetten in de car audio scene. Voor sommige modellen is er zelfs nog een overtreffende trap in een Limited Edition.  

Belangrijkste eigenschappen
Alle  Hybrid Audio Technologies woofers (behalve de carbon versies)  zijn uitgevoerd met lichte papierconussen. Ze hebben daardoor een hoog rendement en ze zijn tot hoge frequenties inzetbaar. Omdat er resonatiearme membranen gebruikt worden, kunnen er eenvoudige filters toegepast worden. En dat is een voordeel, omdat een filter immers een noodzakelijk kwaad in de signaalweg is.

Alle Hybrid Audio Technologies luidsprekers hebben dezelfde klank identiteit, wat een onvervormt, detailrijk en transparant geluid tot op een hoog volume mogelijk maakt binnen elk budget.

Ervaar het en gun je zelf Hybrid Audio Technologies. Voor vragen en advies stuur je ons een bericht via de contactpagina.